2014

26/12-1 4  Auktion på Facebook
Dags för en riktig fantastisk auktion här på Facebook😀. Denna får ni inte missa. Boken Eldbunden av Ylva Lee Lindell. Till denna boken kommer även 2 specialdesignade silverringar som inte finns så många exemplar av. Boken är även signerad av författaren själv som skänkt detta fantastiska paket till oss. Dessutom har vi som tack för troget följande av er och att ni står ut i väntan med att shoppen ska öppna igen slängt in vår nyaste produkt, det specialdesignade nyckelbandet (som vår egen Fanny Isaksson designat) och ett litet ribbon som ni ser på bild 2. Skriv era bud under bilden med boken och ringarna. Startbudet börjar på 250 kr och allt går som vanligt oavkortat till forskningen och EDSSTIFTELSEN.  Auktionen avslutas den 31/12 kl 14:00. In och buda nu vet jag. Kram från Jonna Balogh och resten av #fightforeds gänget (Stort tack till Ylva Lee Lindell)

auktion nyår fb mini auktion nyår fb bild 2

26/12-1 4  Auktion på Instagram
Nu tänkte vi köra sista auktionen här för i år, en auktion på dessa spännande böcker skriven av en helt fantastisk kämpe som heter Lotten Säfström. I auktionen ingår även vårt nya nyckelband och vårt klassiska zebraband. Auktionen börjar på 200 kr, kom igen nu och buda på dessa fina saker och spännande böcker!

JAG VILLE BARA DANSA: jag drack mig full när jag var åtta år gammal. Det var första gången jag var berusad. Från en uppväxt i materiellt överflöd hade jag nu påbörjat en vansinnesresa i utanförskap, utvecklande missbruk, kriminalitet och hemlöshet längs vägen. Inte ens min dotters födelse bröt beroendets grepp om mig. Det var nära att jag dog i det sinnesförvirrande tillståndet.  Det här är min skildring om hur det var och hur det gick till när jag lurade döden.
Lotten Säfström föddes i Borlänge 1966. När hon var åtta år gammal flyttade hon för första gången och sedan följde 65 flyttar innan hon blev nykter 2006. I januari 2007 klev Lotten med sin dotter över tröskeln till deras nuvarande hem i Malmö. Det här är hennes debutbok: en självbiografi om ett liv i missbruk, men också om vägen ur det.

NU HAR DANSEN BÖRJAT: jag klev in i verkligheten när jag var 39 år gammal. Ur en önskan om att få tillhöra spirade insikten om att även jag var en del av mänskligheten. Min nyfunna kärlek till livet laddade mig med bävan och förväntan. Villigheten att påbörja resan med att lära mig leva var född. Med små, små steg upptäckte jag att mörker gick att vändas till ljus. Det enda jag var tvungen att göra var att våga leva annorlunda än jag någonsin gjort förut.
Det här är min skildring om modet jag behöver och hur det går till när jag väljer livet.
Lotten Säfström föddes i Borlänge 1966. Författaren flytta med sin femåriga dotter till deras nuvarande hem i Malmö 2007 och det nya livet kunde ta sin början. Lotten hade levt utanför samhällets ramar sedan tidiga tonår och hade allt att upptäcka om sig själv, sitt barn och omvärlden. 2012 debuterade hon med ”jag ville bara dansa”. Det här är hennes andra bok: en självbiografi om att börja livet vid 40, få uppleva samhörighet och att våga ge sig på att hantera en dittills oupplevd verklighet.

auktion nyår insta mini

15/12 Jultävling på Instagram med hemlig vinst! Nu är det snart jul och därför tycker vi att det är det dags för en julklapps tävling här på instagram som tack till er alla fina följare vi fått under hösten! ♡ Denna gången har vi ett superspännande paket med flera fina saker i innehållet. För att vara med att tävla ska du FÖLJA oss, göra en SHOUTOUT på oss @fightforeds med denna bilden och TAGGA 3 vänner här under bilden. Lycka till & GOD JUL! ♡ ÖNSKAR VI I #FIGHTFOREDS Tävlingen avslutas på torsdag 18/12 kl 16:00 AVSLUTAD Grattis @amoreliw till vinsten, Debutalbumet Unfaithful, 4st Zebraklädnypor, ett rött armband design by Mikaela, ett rött zebraband, ett stort zebraband och ett av våra helt nya Nyckelband design by Fanny.

jultävling

Adventstävlingar på Facebook i december kör vi adventstävlingar 1a, 2a, 3e och 4e advent!
Vinsterna är överraskningar som publiceras på respektive adventssöndag.
Vinnare 1
blev MARIA LIND GRATTIS! Du vinner stort zebraband rött zebraband och rött armband design by Mikaela.
Vinnare 2 blev ULLE LINDSTRÖM GRATTIS! Du vinner tygkasse, rött zebraband och rött armband design by Mikaela.
Vinnare 3
blev MIA MARIA BERTILSSON GRATTIS! Du vinner en signerad upplaga av boken Vila i Frid av Sofie Sarenbrant, rött zebraband, rött armband design by Mikaela och vårt helt nya nyckelband design by Fanny.
Vinnare 4
blev MAGNUS HEDMAN och JENNY NYMAN GRATTIS! Ni vinner debutalbumet Unfaithful, rött zebraband, rött armband design by Mikaela, litet och stort zebraband, vanligt original EDS armband och vårt helt nya nyckelband design by Fanny

adventstävlingadventtävling 1 adventtävling 2 adventtävling 3mini adventtävling 4 mini

30/11-1 4  Auktion på Instagram. Nu har du möjlighet till att buda på denna fina skiva som skänkts av @panetoz , ett STORT tack till er! Detta är den perfekta julklappen till din vän, mamma, pappa, barn eller släkting! Vem uppskattar inte en skiva från dessa guldklimpar?! Skivan är dessutom signerad av alla medlemmar i bandet. Glöm inte bort att alla pengar går oavkortat till forskningen mot vår hemska sjukdom! Grattis Annica Hedström till vinsten!

panteoz

21/11-1 4  Auktion på Facebook på ett zebrapaket skänkt av Jenny Nilsson. Innehåll: zebrarandiga bullformar, vantar, servetter och kuddfodral.
Grattis till vinsten Jessica Jonasson på budet 200kr

16/11-1 4  Auktion på Instagram. Auktion på denna superspännande boken skriven av fina @sofiesarenbrant , som dessutom skänkt boken till oss. ”Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor. I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå till den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de vaknar är Agnes borta. Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas på en strand… Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollen och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan.” Missa INTE detta!! Precis alla pengar går dessutom till forskningen så kom igen nu! Hjälp oss till en bättre framtid samtidigt som du får en spännande och underbar läsning! Auktionen går ut 20:00 söndagen den 23. Kram från @tildejarlesater och alla i #fightforeds STÄNGD Grattis Malin Jönsson som vann budgivningen

vecka 36

DECEMBER 2014 Tävlingar på Facebook i december kör vi adventstävlingar 1a, 2a, 3e och 4e advent!
Vinsterna är överraskningar som publiceras på respektive adventssöndag.
Vinnare 1
blev MARIA LIND GRATTIS!
Vinnare 2
blev ULLE LINDSTRÖM GRATTIS!
Vinnare 3
blev MIA MARIA BERTILSSON GRATTIS!
Vinnare 4
blev MAGNUS HEDMAN och JENNY NYMAN GRATTIS!

adventstävling

5/11-1 4  Auktion på Facebook. Vem vill inte gosa ner sina kalla fötter i dessa underbara hemstickade gosiga raggsockor skänkta av Eva Josefsson.
Obs! Budet börjar på 60 kr. Skriv ditt bud i kommentarsfältet under tävlingen på fb.  Auktionen går ut på tisdag 11/11 kl 21:00

raggsocka

4/11-1 4  Auktion på Instagram Nu kör vi alltså auktion på dessa fina klädnypor som är skänkta av Sandra D. Friberg som också hittas på @kladnypaan på instagram. Tusen tack för att du har skänkt dessa fina!! Budet börjar på 50 kronor och som vanligt går ALLT oavbrutet till forskningen mot EDS. Så kom igen nu! Buda! Du smäller dessutom två flugor i en smäll-du skänker pengar till något som verkligen behövs och dessutom får du dessa fina klädnypor! Åter igen- buda buda buda! Du kan buda fram till på fredag 7/11 klockan 12:00! Kramar STÄNGD

kladnypan

2/11-1 4 Tävling på Instagram Nu börjar vi närma oss 400 följare på instagram med stormsteg, hur fantastiskt är inte det?! Vi tänkte därför ge er en liten utmaning nu för att hjälpa oss till 400 följare! Den går ut på att ni gör en shoutout på oss och en vecka lottas det ut ett fint pris till en av er! Är du med?! Skriv i kommentarsfältet på insta när du har gjort det och tagga oss i ditt inlägg. Lycka till! STÄNGD

shoutout

31/10-1 4 Tävling på Facebook nu har vi nått 1000 gillare och därför har vi en BAMSE TÄVLING! Den här gången lottar vi ut TRE vinnare!
1a pris Ett litet zebraband, valfritt fuckeds/fightforeds armband och 300 kr att handla för i våran webbshopp!
2a pris Ett litet zebraband, valfritt fuckeds/fightforeds armband och 200 kr att handla för i våran webbshopp!
3dje pris Ett litet zebraband, valfritt fuckeds/fightforeds armband och 100 kr att handla för i våran webbshopp!
Vad ska du göra för att delta då? Du gillar vår Facebook sida och delar detta inlägget som tidigare tävlingar och skriver i kommentarsfältet nedan varför just Du ska vinna! Så kommer vi välja vinnarna Tävlingen pågår till måndag den 3/11 kl23.00 och vinnarna presenteras senast tisdag 4/11 kl 21.00! Lycka till nu alla!
STÄNGD Grattis till Maria Lindqvist, Klara Schmidtz och Angelica D nu får ni shoppa loss hos oss! 😉
1000 gillare

26/10-14 Auktion på Instagram Just nu auktion på en fin fin Zebra mössa skänkt av Annica Magnusson, A&J DESIGN. Auktionen avslutas på nu på söndag kl 22:00 STÄNGD Grattis Victoria Aronsson
mössa

26/10-1 4 Auktion på Facebook Annica Hedströms har skänkt en Dramaten till oss i Zebramönster,den är vattentät till viss mån och det blir alltså inte blött igenom vid regn mm. Budet börjar på 200 kr och auktionen avslutas nästa söndag 2/11 kl 22:00. Buden skrivs i kommentarsfältet under inlägget på facebooksidan. STÄNGD Grattis Siv Widerstedt
dramaten

19/10-14 Är vi över 300 följare på Instagram så nu finns en tävling om ett fuckeds-armband samt presentkort i vår shop på 200kr där. Tävlingen avslutas 15:00 21/10. STÄNGD Grattis @Filippa76

16/10-14 Auktion på vår facebook! Ett par zebraskor skänkta av Annica Hedström, strl 35. Budet börjar på 60 kr. Auktionen håller på till på måndagskväll 20/10 klockan 23:00. STÄNGD Budet stannade på 120kr, Grattis Leticia Gonzalez!

10645224_297497723775148_9108416459697924559_n

2/10-14 Nu är vi 800 gillare på vår facebook-grupp och tävlingen är släppt och finns på vår Facebook-sida. Tävlingen slutar på tisdag 7/10 klockan 12:00.
STÄNGD Vinnaren blev My Nordgren, Stort Grattis! Nu får du bära ränderna med stolthet 😉 hihi

tävling fb 800

30/9-14 Auktion på en grymt söt och mysig Fight for EDS tavla i A3 format som Lilla Stellas Design skänkt till oss! Auktionen startar nu ikväll på vår instagram @fightforeds där ni budar i kommentarerna och auktionen stängs på söndag 5 oktober kl 23:00. Följ @lillasdesigninstagram och facebook. Stort tack för denna fina gåva!
STÄNGD Vinnaren blev Alice Aronsson på 375kr

lillastellasdesign tavla a3

——————————————————————————————————————————————
24/9-14 När vi när 100 följare på Instagram
så kommer vi att lotta ut ett hemligt pris till en av våra följare! Redan på kvällen en 25/9 hade vi 100 följare och priset lottades ut, den lyckliga vinnaren blev Andrea Celik aka Biggestlooser Andrea, stort grattis! STÄNGD Det hemliga priset var ett Zebraband och ett zebrainspirerat Makramé-armband som Lisa Gustavsson har skänkt till oss, armbanden kommer gå att köpa i webbshopen i begränsad upplaga.

InstaSize_2014_8 _ 258781
——————————————————————————————————————————————
14/9-14 Auktion på Sofias fina Kumihimo-armband som precis som vårt ribbon kommar att gå att köpa på vår webbshop. Auktionen finns på vår FB-sida och man budar i kommentarerna. Autkionen avslutas 23:00 16/9. STÄNGD Vinnaren blev Felicia, budet stannade på 300kr

sofias armband snea ränder
——————————————————————————————————————————————
9/9-14 Tävla om ett Zebraband på vår facebooksida! Gilla och dela sidan och inlägget och skriv det i kommentarer under inlägget. Tävlingen slutar den 11/9 kl 23:00 och den lyckliga vinnaren presenteras på fredag! Vinnaren blev Jennie Nilsson, stort grattis!!! =) STÄNGD

10599471_282914955233425_1753231245799746568_n

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s