Om #FIGHTFOREDS

Hur startade då detta projektet?
En av oss tjejer, Jonna Balogh, låg inne för ett rejält smärtskov för 5 gången på 8 månader på sjukhuset. Då ändrade hon om hela sin instagramsida till att informera om EDS och försöka peppa och hjälpa andra. Tyvärr är informationen mycket knapphändig gällande just EDS, skrämmande nog t o m inom vården.
Hon satte upp ett mål, när hon nådde 500 följare ville hon göra något för att samla in pengar till forskning och utbildning.
När hon nådde sina 500 följare insåg hon att hon skulle vilja göra något stort projekt av detta. Men med tanke på att hon har EDS och ofta har skov så ville hon ha hjälp. 5 fantastiska tjejer, Mikaela Kangas, Fanny Isaksson, Malin Apel, Sofia Widerstedt och Anna Persson hoppade genast på projektet utan att fundera en sekund. Vår underbara Anna och Sofia har efter ett tag valt att stötta projektet på håll pga sjukdom men finns kvar i bakgrunden. Nya medarbetare är Tilde Järlesäter och Stina.
Vi började prata dagligen genom nätet. Planera, brainstorma, bolla och fundera. Emellanåt har vi varit på väg att rasa ihop en efter en. Vi är ju alla sjuka i EDS och har inte mycket till ork. Men ändå har vi försökt uppbringa alla krafter vi har och inte har för att detta ska bli riktigt bra. Det har varit, svett, blod och tårar. Men också mycket glädje, skratt och underbar gemenskap. Det är värt varenda sekund. Även om pauserna får bli långa ibland.
Så jag hoppas ni förstår att era leveranser kan ta upp till 3 veckor nu i början. Har ni inte fått leverans efter 4 veckor ska ni genast maila oss, för då kan något ha blivit fel.

Vi kämpar på, vi har fått ett enormt stöd för detta projekt så tack alla som tror och trott på oss!
Nu hoppas vi bara att vi kommer kunna sälja våra zebragrejer med så det rullar in pengar till forskning och utbildning inom EDS. Vi kommer inte själva tjäna en enda krona på detta. Allt går direkt till EDS stiftelsen som bla delar ut stipendier till de som forskar om sjukdomen.
Tack för ni tittar in och handlar hos oss. Tack för ni hjälper forskningen få fart.

Varma hälsningar #fightforeds gänget
Jonna Balogh
Malin Apel
Tilde Järlesäter
Stina

Hjälp oss att samla in pengar till forskning och utbildning inom EDS, varenda liten krona betyder enormt mycket!

Donera pengar här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s